27. svi 2011.

Uskoro i treći dio Palog anđela


Malo sam istraživala. Zanimalo me je koje knjige i autori se najviše traže na internetu u regiji - na prvom mjestu je Richelle Mead i Vampirska akademija, a na drugom Lauren Kate i Pali anđeo. Ono što ljude najviše zanima jeste kada će izaći treća knjiga o palom anđelu Danielu i našoj neshvaćenoj Luce.

Ukoliko želite biti među prvima koji će pročitati knjigu, savjetujem vam da obnovite znanje engleskog jezika ili upišete neki brzi kurs jer knjiga izlazi u prodaju jako brzo - 14. juna. Na Amazonu možete da se već upišete na "listu čekanja" (jeste, i to imaju!) - unaprijed naručite knjigu i, ako ste među sretnicima koji žive u SAD-u, knjigu možete dobiti na dan kada (službeno) izlazi u prodaju. Ukoliko želite pročitati odlomak knjige posjetite Amazonovu stranicu, možete zaviriti u prvih pedeset stranica knjige. Ja ih nisam pročitala tako da vam ne mogu ništa kazati o tome šta da očekujete, ali na Goodreads-u sam pročitala nekoliko osvrta na knjigu (sretnici koji su je dobili ranije) i svi kažu da se radnja uglavnom vrti oko Daniela i Luce dok su ostali likovi malo zastupljeni, ali konačno se neke stvari iz njihove prošlosti razjašnjavaju.

Kada će knjiga biti prevedena? Pa, ne zanima li to sve nas! Sa obzirom na uspjeh Palog anđela, rekla bih vrlo brzo, ali za svaki slučaj posjetite profil znanja na Facebook-u i tražite da je objave što prije. Za kraj, pogledajte i book trailer.




Broj komentara: 6:

  1. Hmm, meni je Pali Anđeo bio dosta loš roman, a koliko čujem ni drugi nije ništa posebno premda planiram pročitati sve.

    OdgovoriIzbriši
  2. P.s. Da li si čitala Ljubavnicu Rima od Kate Quinn?

    OdgovoriIzbriši
  3. Ista sam!:) Nisam čitala tu knjigu. Da li bih trebala, je li dobra?

    OdgovoriIzbriši
  4. To sam ja tebe htjela pitati, s obzirom da sam čitala Kćeri Rima od iste autorice i oduševila se! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Za knjigu Pali Andjeo sam prvi put cula na TV-u, imali su neku promociju novih knjiga, i iako se nikada nisam nesto ukljucivala u takve emisije, zaintrigirala me je slika na koricama. Stvarno je bila dobra, samo steta sto mi se knjiga nije svidjela ni upola toliko. Ali svaka cast Lauren Kate kad joj se isplatilo da ih pise :)

    OdgovoriIzbriši
  6. I ja bih pisala kada bi se prodavalo u tolikim tiražima!:) Ja sam inače slaba na lijepe naslovne stranice, ali onda čupam kosu kad vidim koliko je knjiga glupa.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...