22. lip 2011.

Passion - totalno razočarenje

I tako, izašla je i treća knjiga Palog anđela. Lauren Kate je samu sebe nadmašila. To sigurno ima neke veze s time što ni sama ne vodi baš računa o tome šta je pisala u prethodnim knjigama i u kojem je smjeru htjela prvobito razviti priču.

Odmah ću vam na početku priznati da nisam knjigu pročitala do kraja! Nisam mogla! Dala sam sve od sebe, ali nije išlo... Sve se vrti u krug. Luce prolazi kroz Navjestitelje i gleda prošle verzije sebe kako "izgaraju" u Danijelovom naručju. Danijel iz njenog vremena je prati, ali ne može da je uhvati na vrijeme. Odjednom se pojavljuju neke sasvim drukčije predstave Cama, Daniela i Luce i ostanete, ono, paf - šta se ovdje događa? ko su ovi ljudi? kakve veze imaju sa prethodnim knjigama?

Možda jednog dana, kada budem imala više živaca i dovršim ovu knjigu, ali za sada je na čekanju. Tako vam je to kada dopustite da vas ponese masovna histerija unatoč zdravoj pameti!

Ocjena: 1/5

2 komentara:

  1. Meni je iskreno i sam Pali anđeo bio sranje. Nastavke ću pročitati kada budem imala živaca za to, jednostavno mi nisu prioritet.

    OdgovoriIzbriši
  2. Također sam odustala, došla sam do 9. poglavlja. Ostavljam je za vrijeme kada neću imati što za čitati.

    OdgovoriIzbriši

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...